Pianister på Sjælland


Hvis du mangler er pianist på Sjælland, så er herunder nogle gode forslag. De er alle professionelle og erfarne, så musikken er i de bedste hænder.
Hvis du ikke synes, at du kan finde en pianist, som matcher dine ønsker, så kontakt os på tlf. 2992 2090 eller send kontaktformular

Simon Jansfort

Simon Jansfort er pianist bosiddende i København. Han er en meget alsidig pianist og er i gang med sine studier på rytmisk musikkonservatorium. Derudover er han organist i Sundby Kirke på Amager, og han har tidligere været fast akkompagnatør på CVI (Complete Vocal Institute v/ Cathrine Sadolin). Simon Jansfort mestrer stort set alle genrer, musical, pop, rock, jazz, evergreens osv.

Jeppe Pedas, København

Jeppe Pedas er konservatorieuddannet pianist. Han spiller alt fra klassisk til pop og jazz.
Kører på hele Sjælland.

Nicolai Majland, København

Nicolai Majland er uddannet på Musikkonservatoriet i Esbjerg og bor nu i København, hvor han er meget aktiv indenfor revy- og jazz-genren. Desuden spiller han pop og de kendte, danske sange.
Kører på hele Sjælland.

Martin Seier, København

Martin Seier er konservatoriuddannet pianist. Han spiller alle de rytmiske genrer, jazz, pop, evergreens, bossa, fra Højskolesangbogen, musical mm.
Kører på hele Sjælland.

Morten Pedersen, København

Morten Pedersen er konservatorieuddannet pianist. Han spiller næsten alt undtagen klassisk. På repertoiret er bl.a. pop, musical, jazz, evergreens, bossa, danske sange mm.
Kører på hele Sjælland.